Micelárna,Hydratačný krém a Micelárny čistiaci gél

Ahojky krásky. Máme štvrtok,zajtra piatok. Už mám celkom dosť po týchto dvoch dňoch v škole a to som tam dokopy bola 5 hodín za dva dni. :D Ako vy vnímate školu po týchto dvoch dňoch?
Ale prídu dni kedy tam budem 8hodín a 7hodín. Na tie sa vôbec neteším. Avšak prejdime k téme tohto článku. Podľa názvu ste si mohli všimnúť že dnes bude článok o 3 produktoch. Tieto 3 produkty odkedy ich mám neviem si ich vynachváliť. Stali sa mojimi obľúbencami už po druhom použití.

Už na začiatku tohto článku vám môžem doporučiť tieto produkty. Sú naozaj skvelé a nesklamú.

Facebooková stránka pre tieto produkty je: https://www.facebook.com/lirene.slovakia?fref=ts

Ako prvý produkt vám chcem predstaviť Micelárnu vodu ktorá je rovno 3v1.
-tvár a oči si s ňou môžete očistiť
-odličovač
-(brightering) toner

Ako prvé by ste mali vedieť aj načo sa používa vlastne micelárna voda. 
Micely sú zhluky malých molekúl vo vodnom roztoku, ktoré v styku s pokožkou vyťahujú nečistoty. Majú dva „póly“ – hydrofilný a lipofilný. Lipofilný pól absorbuje tuky, kožný maz a mejkap, naproti tomu hydrofilný pól vie rozpúšťať prach a iné nečistoty rozpustné vo vode. Práve vďaka týmto čiastočkám je možné dosiahnuť bezchybné odlíčenie bez zbytočného drhnutia pleti alebo použitia niekoľkých odličovacích prípravkov.
Výhody odličovania micelárkou:
-Postará sa o povrchové a hĺbkové čistenie
-Na dokonalé vyčistenie a hydratáciu už nepotrebujete žiadne iné prípravky.
-Hodí sa pre všetky typy pleti: normálnu, mastnú i suchú. Vďaka upokojujúcemu účinku ju dermatológovia odporúčajú i pre veľmi citlivú pokožku.
-Je maximálne šetrná – neštípe v očiach, neupcháva póry, zabraňuje podráždeniu.

Čo na túto micelárnu vodu hovorím ja? 
Baby chodte do toho. Skúsila som už veľa micelárnych vôd ale táto je pre mňa číslo jedna. Viem že už len túto si budem kupovať. Brávam si ju so sebou do fitka,krásne mi odstráni nečistoty z pleti. Keď potrebujem sa v posilke odlíčiť proste použijem túto micelárnu vodu a som odlíčena hneď. Od chvíle keď som ju prvý krát skúsila používam ju každý deň a predtým než sa mi minie kúpim si druhú. Hodí sa na rôzne cesty a je jej tam ml. 


Ako druhý produkt ktorý som si tiež naozaj moc obľúbila je PHYSIO-MICELÁRNY čistiaci gél. 
Čo sa mi na ňom moc páči je že nepení,takže si s ním krásne vyčistím tvár aj oči. 
Tento gél s micelami pomáha urýchliť a zlepšiť efektívnosť čistenia pri zachovaní prirodzenej pH pokožky. Používa sa veľmi ľahko a to tam že si ho môžete dať na tampón ale aj rovno na pokožku. Môžete ho použiť s vodou ale aj bez nej. Mne sa s ním hrozne dobre odličuje make up,moc jednoducho a rýchlo. 
Neštípu z neho oči a ani tvár. Vec ktorú si u tomto čistiacom gély cením je že má takúto fľaštičku ktorí ma pumpičku a už len samotné nanášanie na tampón alebo ruku je jednoduché. 
200ml


A posledný produkt ktorý tu mám je Hydratačný vita-krém. 
Viete dobre že ja som už naozaj dlho hladala hydratačný krém. A keď som sa dostala k tomu od essence bola som dosť rada. Teraz som moc šťastná že mám tento. Stačí naozaj malinké množstvo a krásne si s ním natriete celú tvár. Ja si ho vždy dávam ráno a večer,po čistený pokožky. 
Pokožka zostane po ňom hydratovaná,pevnejšia a aj pružnejšia. Doporučujem vám starať sa o svoju pleť už v skoršom lepšie povedanom mladom veku.Je s vitamínom B5 a canola olejom.  
40ml


Komentáre

  1. túto micelárku som testovala vrámci spolupráce a takisto som s ňou bola veľmi spokojná.. chcela som skúsiť aj ďalšie produkty od Lirene, ale u nás je veľmi slabý výber tejto značky, takže nakoniec sme kúpili iba krém pre maminu a tá s ním bola takisto spokojná. Lirene je veľmi dobrá značka, tiež ju môžem odporučiť :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. o tejto značke som počula ... Neviem aká je a som dosť na pochybách. Počula som na ňu aj chvály, no aj negatívne veci :) Stale to je na pol ...
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Micelárku od Lirene používám též a vyhovuje mi. Některým možná vadí lepkavý pocit po jejím nanesení, ale já stejně si to smyju vodou nebo si dám na obličej denní/noční krém. :)

    http://nadejne-zitrky.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. od Lirene som mala raz jeden krem a bol naozaj fajn :)


    Pozyvam na GA o serum na rast mihalnice :) http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/09/gigalash-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára