Esperia.cz

Ahojky krásky. Ako sa vám darí? Čo škola a celkovo život? :)
Dnešný článok je o jednom Eshope na ktorý som narazila nedávno. Je to eshop kde predávajú hlavne kryty a obaly na telefóny ale aj na tablety. Potom tam majú externé batérie,fólie na telefóny. A čo sa týka príslušenstva nabijačky,kabely a pametové kary, športovné, selfie tyče, držiaky a stojany, sluchádka.
Doprava nad 300kč je zdarma. Doživotná záruka.
http://www.esperia.cz/

Čo sa týka toho športovné, sú tým myslené niečo ako ladvinky. Sú to vlastne také pásky ktoré si dáte okolo pásu do nich telefón a môžete cvičiť alebo ísť behať.

Ja mám tento pásik a už som si s nim pocvičila. Musím uznať že som s nim moc spokojná a už len z toho dôvodu že je to veľmi praktické,nezavadzia mi to absolútne a už hlavne nemusím mať pri drepoch telefón strčený za legínamy. Teraz ho mám dobre uložený a nemusím sa strachovať, že mi vypadne. Vždy keď som si telefón dala za legíny tak som ho potom mala celý mokrý od potu,šmýkal sa mi a hlavne zavadzal. Ja si neviem predstaviť proste cvičenie bez hudby a už som toho spôsobu mala dosť. Táto kapsička je vážne praktická,nieje veľká,ľahko sa zloží a hodím mu ju do každej tašky. Niektorý používajú také pásky na ruku ale je to podľa mňa fajn len pri behaní,v posilke im to musí zavadziať, hlavne ten kábel od sluchádok.
http://www.esperia.cz/sportovni/

Tento športový pás má reflexný zips čo sa hodí keď by ste šli behať večer. :) Majú ich v 3 farbách a ja som si samozrejme vybrala kde je ružová. Majú ešte zelený a obyčajný čierny.
Cena je 259kč čo je dosť prijateľná cena.
 Prepáčte za kvalitu fotiek...bolo to fotené večer pod všelijakým svetlom tak je to takýto efekt :(

Komentáre

Zverejnenie komentára