Výhra v Giveaway

Dnes už druhý článok v poradí vám chcem napísať. Nie preto že by som nejako ponáhľala ale proste na dnes som si naplánovala 2 články. Prvý bol Chvalovice a v tomto druhom by som vám chcela ukázať čo som vyhrala v Giveaway u Andrejky. http://nalensworld.blogspot.sk/
Veľmi ma výhra potešila a veci sú naozaj moc krásne. Tento článok nepíšem preto aby som sa vychvalovala,ale preto aby som vám ukázala buď nejaké inšpirácie na leto čo si kúpiť, a hlavne som vám chcela trošku povedať o týchto produktoch. Pretože mňa samotnú moc zaujali a tak som trošku dúfala že zaujmú aj vás. :) 
Nebudem sa už vypisovať a idem na to.


Ako prvú vec z ktorej mám velikánsku radosť je púzdro na okuliare. Veľmi dlho som nejaké hľadala a nemohla som nájsť nejaké poriadne. Keď som uvidela u Andrejky toto púzdro ktoré dala do GA povedala som si že tak také musím mať. Ale moc som nedúfala že vyhrám a tak som sa začala rozhliadať na internete a po obchodoch ale moc som teda nič nenašla. 
No nieje krásne? :)

Druhá vec z ktorej mám tiež veľkú radosť a ktorú mám prvý krát v živote je balzám na pery od Carmex. Pozerala som po ňom už dlhšiu dobu a chcela som si ho objednať ale nakoniec som veru nemusela. Nenašla som ho ani v DM drogérií a ani nikde inde. Tento má čerešňovú vôňu a má SPF 15. To sa mi v lete dosť hodí. 

K letu neodmysliteľne patria laky na nechty a Andrejka tieto vystihla skvelo. Sú od značky Miss Sporty a laky od tejto značky mám ja osobne moc rada. Sú z edície Clubbing Color. Ten zelený mám nalakovaný na nechtoch na nohách a ten taký uff červeno oranžový mám nalakovaný na rukách. 

Vec ktorú vystihla je lesk na pery. Je od Rimmel- Oh my gloss. Ten odtieň je vážne krásny a hneď ako som ho vyskúšala som vedela že budeme kamaráti.Po týchto leskoch som tiež pozerala v drogérií ale nejako som si povedala že to nechám ešte tak. 

Tieto krásne náušničky ma dosť potešili aj keď sama dobre viem že môžem nosiť iba jednu. Mne to samozrejme nevadí, pretože som si ich zamilovala. Hodia sa ku takým spoločenskejším šatám a sú z Primarku. 

A ako posledné dve veci tu mám od značky Balea. A ako vidíte mám sprchový gél a krém na ruky. Ako sa vám páčia? Ten sprchový gél vonia naozaj neodolateľne. A na krémy na ruky som hrozný maniak. Mám ich doma asi 10 a každý mám rozdelený na inú príležitosť. Som hrozná čo? :) 

Máte aj vy doma nejaký z týchto produktov? Určite mi napíšte do komentára ako sa vám páčia a aký produkt by ste si zaobstarali vy. :) Krásny zbytok dňa vám prajem. 

Komentáre

  1. Krásná výhra! :) To pouzdro je vážně skvělý! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super výhra :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratuluji k výhře. Mám ten krém na ruce a jsem spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. :) To som rada ja ho dnes budem po prvý krát skúšať. :)

      Odstrániť
    2. Ďakujem. :) To som rada ja ho dnes budem po prvý krát skúšať. :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára