Šport ktorý milujem

Ahojte krásky. Tak čo ako sa máte? Konečne nám zapršalo a boli búrky. Príroda sa zas predviedla a niekde sú už aj záplavy. Avšak dnes sa nechcem baviť o tomto, ale o športe ktorý som si zamilovala od chvíle keď som spoznala moju lásku. Je to Motocross. Ten šport milujem niečo cez dva roky a áno som do neho úplný blázon. Učila som sa jazdiť na priateľovej druhej motorke. A chcem vám napísať trošku svoje pocity a takto sa vám otvoriť a povedať vám niečo o sebe. Stále tu píšem o iných veciach ktoré ma síce vystihujú ale toto sa dá povedať, že je to z takého menšieho súkromia.

Prvý krát na motorke.
Začnem motorkou Yamahou 125yz. Táto motorka je 2takt takže pridáš trošku plynu a potiahne ta a ty skončíš na zemi :D. Krásny scenár ale tí ktorý to vedia udržať,klobúk dole. :D Ja som našťastie na nej nešla sama ale sedela som za priateľom. Bola to úžasná jazda a od tejto chvíle milujem tento šport. Zbožňujem adrenalín a Motocross patrí medzi adrenalínové športy. Toto bola teda prvá motorka s ktorou som sa zoznámila osobne,ale ta druhá to bude osobnejšie zoznámenie. :D

A druhá kráska, osobnejšie zoznámenie keď som sa na nej učila a potom jazdila 3jka plný. (ako na aute 3 rýchlosť a plný plyn až na to že toto je niečo iné) :D Je krásne si takto zaspomínať na to čo bolo. Na tejto motorke ma učil môj Denisko a naučil ma na nej takým spôsobom že keď som šla zoskočil z nej. Samozrejme bola som na neho naštvaná ale urobil dobre. Odvtedy som stále trénovala a šla rýchlejšie a rýchlejšie. Ak by ste boli moc zvedavý ako mi to išlo tu je link na vide na YT https://www.youtube.com/watch?v=IiVtjDIym8s Bolo to tažké nakopnúť s obyčajnou topánkou. Na to potrebujete topánky určené na tento šport. Ja som mala požičané od kamaráta ktorý ich nosil keď mal cca 15-17.Samozrejme veci ktoré ja mám na tento šport vám ukážem.
Toto je yamaha 250yzf takže 4takt.

Postnem sem ešte pár fotiek. Zúčastnila som sa Deniho skoro každého tréningu. Vždy som obdivovala ako krásne mu to ide a  stále sa zlepšoval. Som na neho moc hrdá a som rada že chce znova začať tento šport. Samozrejme som sa rozhodla že aj ja by som chcela nejakú motorku. Ak mi všetko pôjde tak ako má do konca roka ju mám. :) Držte palce.



A čo mám ja doma na tento šport? Hmm helmu musím predať a kúpiť si helmu na motocross pretože ja mám helmu na bike,rukavice,a dvoje okuliare mám.

A spomínané topánky. :)

Dúfam že sa vám článok aspoň trošku páčil. Budem rada za každý komentár. :)

Komentáre

  1. Páni tak zato tě obdivuji. Já bych se strašně moc bála. :-) Ale jednou bych to asi taky chtěla zkusit. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to je paráda ! Máš môj obdiv !
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Týjo, to je super, že jezdíš :) já osobně nejezdím, ale někdy se s někým svezu, tak vím jaké to je :) ale držet to v ruce musí být určitě něco jiného :) tak ti přeji, aby se ti vyhnuli pády a zranění (i když bez nic to nejde :D )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Ďakujem ti moc. Učím sa jazdiť skôr ale keď sa podarí bude nová motorka a to sa chcem naučiť ju najprv poriadne ovládať a potom niečo vyšpekulujem :)

      Odstrániť
  4. Je super, že máš takýto koníček ☺ Avšak dávaj si pozor na pravopis, mne osobne tie chyby dosť komplikovali čítanie. :-P
    justaddcourage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ked som si to kontrolovala nic som nenasla ale pozriem to :) dakujem za upozornenie :)

      Odstrániť
  5. Držím palce ať ti nová motorka vyjde. Taky by mě bavilo jezdit motokros, ale raději jezdím jen jako spolujezdec na cestovní motorce. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Velmi ti dakujem :) hh mala by si si to skusit vazne ;)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára