Výlet na Hrad

Ahojky krásky. 
V piatok 10.7. sme si urobili s ocinom a nevlastnou sestrou výlet do Trenčína. Samozrejme kam inam než na hrad. Nehovorím že sme neboli aj po obchodoch ale vážne málinko. 

Na hrade som už raz bola ale druhý krát som sa tam tešila rovnako ako aj prvý. Keď sme prišli na hrad boli sme najprv na nádvorí kde je studňa lásky. Samozrejme že aj ja som hneď tam hádzala peniaze a niečo si priala. Hodila som tam 3centy. A neviem či to bola náhoda alebo čo ale to želanie sa mi v ten deň splnilo. Bolo mi to trošku divné ale zasmiala som sa na tom. :D Veríte na takéto niečo? Alebo vždy si poviete že náhoda? 
Keď sme sa trošku prešli po nádvorí smerovali sme na prehliadku so sprievodcom. Proti tomu by som ani až tak moc toho nemala ale keď som bola na tom hrade prvý krát dozvedeli sme sa od sprievodkyne viac toho než tento krát. Asi nejaký nováčik na hrade proste :) 
Bola ale škoda že tí ľudia nepočuli to čo ja pred cca 3 rokmi. Prehliadka trvala približne hodiku. 

Ľudia vtedy boli menší než my mám taký pocit. Dvere boli tak nízke. A nie jeden človek si tam buchol poriadne hlavu. Taký chalan šiel predo mnou a tak si ju buchol že ja som dostala záchvat smiechu  a on chudák sa cítil asi dosť trápne :D. Nevadí :D 

Najkrajší zážitok z hradu bol výhľad na Trenčín. Boli sme na najvyššom bode v Trenčíne a to v Matúšovej veži. Bola postavená koncom 11storočia. Teraz má 25m. 

Dám vám sem pár fotiek aby ste aspoň približne videli ako to tam vyzerá. Určite by ste tam mali zájsť. :)









 Výhľad z Mtúšovej veže.


Komentáre

  1. Ja som sa v trenčíne narodila :-D už dlho mám v pláne výlet po pamiatkach po tomto krásnom meste :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten výhľad je krásny :)

    Pozývam ťa na moju Giveaway : http://aduliksun.blogspot.sk/2015/07/giveaway-za-36-000-pozreti-na-blogu.html :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára