Praha 15.5.2015

Ahojte dievčatá.
Dnešný článok  bude o malom výlete do Prahy, teda vlastne do  Kladna. Bol to spontánny návrh ísť sem ale ja som rada. Cesta trvala 5 hodín a mňa skoro porazilo. Avšak, keď sme sem prišli bolo už všetko super a áno nevynechala som prvú deň obchody. Je tu nákupné centrum Oáza. Keď sme šli dávať toto obchodné centrum do navigácie, zadali sme Avion. A teraz prichádza otázka prečo Avion? Píše sa k tomu vtipná historka ale ja to proste skrátim. Chlapci tu boli prvú krát a páni policajti sa pýtali kde bývajú, ich odpoveď bola za Avionom. Policajti nechápali a tak povedali že nech radšej idú. :D Bola celkom sranda keď sme si v aute nemohli spomenúť na ten názov. 

A teraz vám ukážem pár vecí ktoré som si kúpila. Musím povedať že aj pred cestou tam som navštívila DMko. Vo výpredajovom stojane mali rôzne veci čo sa týka tieňov, lakov na nechty, líceniek a podobné. Ja som si tam obhliadala už minule jeden tieň, a včera som ho aj našla. Bola som rada a veľmi. Ten tieň je od Catrice a v odtieni 740 Nice Ice Baby. Neviem či je strieborný alebo biely. Ale proste vyhovuje požiadavkám a to je hlavné. Druhá vec je lícenka ako som už spomínala. Má perfektnú farbu a je od značky essence. Je v odtieni 60 life´s a cherry. So značkou essence mám už skúsenosti ale s lícenkami od nich ešte nie. Oboje veci stáli okolo 1,29€. Myslím že to bola super kúpa a určite tam nájdem ešte nejaké podobné veci. 

A v Kladne som si teda zašla do Oázy. Prvý obchod ktorý som navštívila bol Rossman. Neverila som svojim očiam keď som tam uvidela paletku od Make up revolution. Neverila som ešte jednej veci. Tá cena :O. 199kč. Nechápavo som na tie paletky od tejto značky pozerala. Nakoniec som si jednu vybrala. V zadu je napísané Redemption Palette Iconic 2. Tie farby v nej sú proste dokonalosť. Som z nej veľmi nadšená a teším sa na prvé líčenie s ňou. 

Ďalší obchod bol Billa. Kúpila som si tam Arizona Green tea. Veľmi mi tieto čaje chutia a tak som si jeden aj vzala. Stál nejako 34kč. A na skrátenie dní ale aj na trošku ponaučenia sa som si vzala časopis Dieta. Za 40kč.
Ešte som si neprečítala ani nič ale dnes sa na to chytám.

Čo sa týka posilky dnes ideme a veľmi sa teším. Keď som niekde takto, tak sa nechcem flákať ale makať. Dnes budem cvičiť nohy a chrbát. Čo sa týka ešte posilky, chceli by ste aj nejaké články s pár typmi ako cvičiť jednotlivé časti tela? 

Komentáre

  1. Pekný článok :) Určite sprav aj ten s tipmi na cvičenie :)
    LifeAsIva

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Závidím ti, aj ja dúfam, že sa tam cez leto dostanem :-) Milujem Prahu

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tieto hauly sa sa mi pacia na tvojom blogu uplne najviac . :) http://www.patricia-smile.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára