Prečo som sa rozhodla blogovať?

Ahojky krásky. 
Dnes tu mám pre vás článok o tom prečo som sa rozhodla blogovať. Myslím že môžeme ísť na to. 

Asi 3-4 mesiace predtým než som začala blogovať som dosť pozerala iné blogy a youtube kanály. Veľmi ma to bavilo a len tak som si skúšala vo worde písať nejaké články že ako by mi to šlo. Samozrejme bolo to úplne o ničom. A ako šli dni a čas a ja som stále pozerala tie blogy a videá a natrafila som na iné youtuberky a blogerky povedala som si dobre teda skúsim to. Zašla som na Blogger a začala si vytvárať ten svoj blog. Bála som sa veľmi reakcii okolia a ľudí ktorý to budú čítať. V škole sa mi samozrejme smiali veď ako inak by to aj bolo nie ? :D Mňa to aj celkom mrzelo ale potom  som si povedala že boh vie ako by skončili oni keby to skúsia. A aké by im to bolo keby ja sa im smejem a poviem že prosím ťa daj tú trapárnu preč je to úbohé atď...Áno aj takýto ľudia sa musia rodiť ktorý sú podľa nich dokonalý. 



No nič odbočila som od témy. Mňa samozrejme ich názory neodradzovali a pokračovala som ďalej. Ako plynul čas mňa to bavilo viac a viac a veľkú podporu som dostávala od ľudí ktorý videli môj blog a napísali mi na facebooku že aby som v tom pokračovala atď...ale samozrejme veľkú podporu v tomto mi dala hlavne mamina a môj priateľ. Mamina je na mňa hrdá v tomto že sa snažím aspoň trošku. A vždy sa mi snaží nejako pomôcť alebo poradiť. Hento nie ale zas toto áno a podobné veci. Môj priateľ ma zas pochváli keď si prečíta môj článok. :) Veľmi ma ale teší keď mamina sa s niekym baví o tomto a povie mu že veď moja dcéra a potom to už ide a pýtajú si linky na môj blog. To ma vie tak moc podporiť. A keď ma potom stretnú a povedia že veľká vďaka kúpila som si to a to a je to perfektné. 


Blogujem už rok aj niečo ale stále to nieje vôbec dokonalé a príde mi to také všetko zlé. Vám sa ako páči môj blog a aký máte naň názor? 
A blogerky ktoré to čítate ako ste to mali vy? Smiali sa vám? Dostávali ste podporu? Píšte mi komentáre budem moc rada. :) Krásny večer prajem a ďakujem za prečítanie článku. 

Komentáre

  1. Ja som na tom rovnako :D Skutočne,tiež som sa tak dostala k blogovaniu a aj som si písala tie články, ktoré som nikdy nezverejnila :)

    www.korytna.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc tě obdivuju, že jsi u toho zůstala tak dlouho-já bloguju zatím asi měsíc:)
    Nepřestávej psát, protože minimálně teď máš o jednoho stálého čtenáře postaráno ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne sa za to nesmial nikto a teraz v poslednom čase zisťujú spolužiačky a čítajú a veľmi sa im páči, že je super takže aj keď vždy trpím kým mi povedia vlastný názor tak som na konci spokojná :) a mam je na mňa tiež hrdá ako na teba tvoja, tiež rodine rozpráva aká som (dávam si to v mysli do úvodzoviek) úspešná blogerka a že sa mi darí a tak :D ale nedávam to čítať rodine ani priateľovi - cítila by som sa trápne, neviem prečo :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak moja ale ty mas dost pekny blog ;)
      ja sa citim trapne ked vidim ze to nejaka spoluziacka ma otvorene v mobile :D

      Odstrániť
  4. pekný článok a tíško závidím že aspoň tí najbližší ťa v tom podporujú...ja to o sebe nemôžem povedať, priateľ mi povedal že blog je zbytočnosť v dnešnej dobe, veľmi ma to vzalo ale tak čo už :/ mamina je trošku zaostalejšia takže sa do týchto vecí nerozumie a vôbec nie čo sa týka kozmetiky a líčenia..jedna sestra celkom podporuje druhá sa zas smeje že prečo a pre koho to robím....ale keď vidím že sa moje práce ľuďom páči to ma vždy posunie ďalej :) ja s blogovaním len začínam...až tak sa vo výzore blogu nevyznám lebo nepoznám programovanie a niekedy mi to príde ako španielska dedinka ale tak snažím sa dúfam že to bude čím ďalej tým lepšie

    prajem veľa úspešných článkov

    btw na tvoj blog som klikla lebo ma oslovil tvoj úvodný obrázok :) máš pekný blog a určite sa sem ešte vrátim :)

    ♥ Kflori Le Jasmine

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa brat smeje :D takze to si netreba vsimat :) velmi ti dakujem za tvoj komentar

      Odstrániť
  5. Mně se tvůj blog moc líbí a určitě s psaním pokračuj!!!!. U nás doma je můj blog považován za něco co dělám, je tak s radosti a že to nemá cenu, někdy mně to mrzí že na to mojí bráchové mají takový názor ale říkám si no a co stejně budu pokračovat a dělat si svoje.
    Moc se mi líbí i tvůj Instagram který sleduji !!! :) Mám to úplně stejně jako ty !!! :)
    http://beautyfromgirs.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem ti moc :) moj brat ma idiotske nazory na ktore som si uz zvykla. Musela som :D len sa im smejem. Marie moc ti dakujem za vsetky komentare ktore mi zanechavas :)

      Odstrániť
  6. Tiež som si na Teba pýtala link od Tvojej maminy, prisla si mi ho povedať osobne a veru som rada, príjemné čítanie :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára