Už to začína

Ahojky dievčatá. 
Už sa nám to pomaly ale isto blíži. Či už prázdniny, vianoce alebo nový rok. 
Tešíte sa ? Ja veľmi. Iba ma moc  sklamalo to počasie :(. Teraz už malo snežiť a nie pršať celé dni. Dúfam že každú chvíľu sa budem zobúdzať do zasneženej krajinky. 



Prázdniny ktorými to začne. Posledný deň ideme do školy je 19.12.2014 a kedy ideme po prázdninách do školy? 8.1.2015. Máme 20 dní na prejedanie sa. Posledné dva týždne budem prežívať v škole z minúty na minútu a odpočítavať stotiny kedy konečne prídem domov a hodím tašku do kúta na 20 dní. Budúci týždeň je na škole vianočná výstava na ktorú sa už moc teším. Celý týždeň nič nerobenia. 

Chcem sa už zabaliť do teplej deky a piť čaj pri filmoch ako sú sám doma,popoluška,mrázik alebo perinbaba. Vianočná príchuť čaju škorica a jablko sú na nezaplatenie. Kapor ktorý nás bude čakať na štedrovečernom stole po celom dni keď sme nič nepapali aby sme uvideli zlaté prasiatko. Ja mám tu výhodu že sa mi stačí pozrieť do zrkadla a vidím tam to prasiatko. :D :D 
Zbytočné kilá ktoré nás budú zaťažovať a my sme si tak dobre pochutnali na tom šaláte,rybe a hlavne vianočných zákuskoch. Veď kto by neodolal? 
Teším sa na vianoce a moc,ale na to priberanie veru nie. 


Nový rok ten už bude o niečo zaujímavejší. A už by som aj mala vymýšľať nejaké to predsavzatie. Ako sa hovorí ako na nový rok tak aj po celý rok. Mne sa to minulý rok splnilo a dúfam že to bude ďalej aj tak pokračovať. 

Vydržte to ešte tie dva týždne do prázdnin a potom sa môžete  tešiť na Ježiška. Krásny zvyšok večera vám prajem.


Komentáre

  1. Dobre si to opísala.Ale aj napriek niektorým veciam mám Vianoce rada.

    pozývam ťa na moju giveaway http://janie-hannagonova.blogspot.sk/2014/11/vianocna-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára