Nebo nieje výmysel

Ahojte dievčatá. 
Počuli ste už o filme ktorý má názov Nebo nieje výmysel ? S priateľom sme šli do kina na tento film a musím povedať že je to jeden z najúžasnejších filmov aký som kedy videla.   Pri tomto filme som sa neudržala slzám. Ak nechcete vedieť o čom je  tak to radšej nečítajte. Prezradím vám to celé.

O čo ide ? 
Malý 4 ročný chlapec bol v nebi pri operácii. Pri nej sa jeho duša vzniesla nad svoje telo a videl ako ho operujú. Popri tom bol aj v nebi kde mu spievali anjeli a sedel na kolenách Ježiškovi. Stretol tam otcovho deda (tuším) a aj svoju nenarodenú sestričku. Jeho mamička totiž potratila a navyše ani nevedeli že to bude dievčatko. 

Ako sa mu to však stalo?
Boli na výlete a keď sa z neho vrátili on a jeho sestra stále vracali. Chlapcov stav sa zhoršil a tak museli ísť do nemocnice kde zistili   že musí ísť okamžite na operáciu inak zomrie. Jeho mamina volala všetkým svojím príbuzným aby sa za neho modlili. Chlapec sa našťastie uzdravil a mohol pokračovať vo svojom dospievaní. Počas filmu rozprával svoju otcovi príhody z neba. 

Chlapec sa volal Colton. 
Pri skladaní prádla z mamou sa jej opýtal. Mami vedela si  že mám sestru? A ona odpovedala nevieš že Cassie je tvoja sestra? Colton: nie ja mám dve sestry. V brušku ti zomrelo bábätko, však? 
Mama sa ho opýtala kto ti to povedal? 
Colton: Prišlo ku mne dievča. Povedala, že ti zomrela v brušku. 
Neudržala som sa po týchto slovách a musela som začať plakať. 

Určite si film pozrite stojí za to. A najhlavnejšia vec na tom je že je podľa skutočného príbehu. Krásny večer vám praje vaša Betty. 


Komentáre

  1. určite si ten film kuknem. Mimochodom máš pekné články.
    http://vikaschannel.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Slzy se mi hrnou do očí jen když jsem si to přečetla, určitě se na ten film podívám jestli budu mít možnost hodně mně zaujal

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára