Zlý deň.

Ahojky baby. Dnes mám naozaj zlý deň. 
Každá určite poznáte tie bolesti pri vašich dňoch. Ja som dnes hotová. Motá sa mi hlava,mám hrozné kŕče v bruchu a navyše ešte aj chrbát ma boli jak hovado. Čo vám na to zaberá? 
Ja som skúšala veľa vecí. Dala som si silný liek a stále ma to moc bolí,bola som zabalená v teple nepomáha dala som si teplú polievku a tá tiež nepomáha. Čo by ste mi poradili vy? 

Hádka. Každú z nás trápia asi hádky nemám pravdu? A hlavne hádky s človekom ktorého tak moc milujete.  JA ale verím že všetko bude tak ako predtým a všetko sa urovná. 

Ďalšia vec ktorá ma neskutočne štve je že som zas zanedbala blog. Baby prosím povedzte mi aké články by ste prijali. Splním vaše priania. Občas mi už dochádzajú nápady a hlavne cez zlé dni. 

Ďakujem že si prečítate aj takýto krátky článok a teším sa na vaše komentáre. :) 

Komentáre

  1. Ja keď mám takéto problémy, tak mi pomáha horúci kúpeľ .... všetky kŕče sa mi uvoľnia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Myslím, že to bude mít něco společného s počasím, s obdobím, které teď je. Stále častěji se dočítám, že lidé mají zlé nálady a dny, často třeba i týdny. Bohužel, mezi tyto osoby patřím i já a jelikož jsem s těmi špatnými dny stále nezametla, moc Ti neporadím. Mě to teplo a hlavně klid na nějakou dobu zabere, ale pak je to zpátky. A to samé se týče i blogu, poslední dobou jsem taky úplně bez inspirace :-D Děs a hrůza!
    A co se hádky týče, v každém vztahu se lidé pohádají. Ať už s partnerem, nebo kamarádkami, vždycky, dřív nebo později k nějaké hádce dojde. Přeji Ti a věřím tomu, že to bude zase v pořádku :)
    http://franckovaveronika.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem vsetko si pekne napisala. Som rada ale zaroven aj niesom rada ze som neni sama taka smutna :(

      Odstrániť

Zverejnenie komentára