Obľúbené produkty. Telo,vlasy, pleť a kozmetika.

Ahojky dievčatá. Dnes tu mám pre vás nový článok a ten je o mojich obľúbených produktoch.

VLASY

1.Šampón od Schwarzkopf. 
Schauma Fyto-kofein. Je na slabé,jemné a rednúce vlasy. Mám po ňom úplne super vlasy. Nemusím si ich umývať každý deň ako kedysi.
2. Šampón od Kallos cosmetics. Kupovala som ho na interbeauty a neviem vám k nemu moc povedať. Iba že pomáha mi dosť na vlasy. Už ich nemám ako predtým. Zdajú sa mi silnejšie a už nie tak oslabené.
3. Maska Keratin. 
Vlasy sú jemné a krásne sa rozčesávajú. Žiadne šklbanie ako predtým. Avšak nevýhoda je že na druhý deň sú vlasy mastné. Ale vôbec mi to nevadí. Používam ju raz za týždeň. Dám si ju na vlhké vlasy a nechám pôsobiť 10minút. Mám ju tiež z interbeauty.
4.Lak na vlasy od Cien. Myslím že táto značka sa predáva v lídli. Je za prijateľnú cenu a navyše je dokonalý. Vlasy mi krásne držia. Ja mám 3 čo je taký zlatý stred.

TELO

1. Sprchové gély od Yves Rocher. 
Mám dva a to Zelený čaj z Číny. Ta vôňa je úžasná.
A druhý je Laoský lotos. Páči sa mi že viac než 98% zloženia je prírodného pôvodu. Zamilovala som si ich.
2.Gély na holenie od Balea.
Tieto gély používam neustále. Nevymenila by som ich za žiadne iné. Nedokážem si ich vychváliť. Pokožka zostane jemná a nemusím si dávať žiadnu vodičku po holení alebo krém.
3.Vypínací gél na zadok a boky od Dermacolu. 
Musím povedať že odkedy som ho začala používať strie mi pomaly miznú. Je to dobré len na tie strie. Nečakajte že vás to zoštíhli o 1 číslo.
4.Dove telové mlieko s výťažkom z pistácií.
 Pokožka mi po ňom vonia ďalšiu pol hodinu. Fakt je skvelý a doporučujem kúpiť.

PLEŤ
1. Odličovacie obrúsky od Balea. 
Sú z výťažkom z lotosových kvetov. Pre normálnu a zmiešanú pleť. Je ich tam 25ks. Ja som spokojná. Odlíčia krásne a na celé líčenie mi stačí 1 obrúsok.
2.Micelárna voda od Bourjoins. 
Samú by ma nenapadlo kúpiť si ju ale keď som ju uvidela v časopise tak som si ju hneď vzala. Vždy sa s ňou doodličujem po tom ako sa odlíčim s obrúskami. Spokojná som s ňou a myslím že keď sa mi minie kúpim si ju znova.
3.Maska od Avon. 
Je to hlboko čistiaca pleťová maska proti akné. Aplikácia jednoduchá a akné mi pomaly ale isto mizne.

KOZMETIKA
Z kozmetiky tu mám toho najviac asi.
1. Paletky očných tieňov. 
Mám dve. Jednu veľkú a druhú malú.
Veľká je tam 120farieb. Som s ňou spokojná ale niektoré farby nechcú chytiť. Mne osobne to nevadí pretože si to keď tak doplním tieňmi ktoré mám doma.
Malá. Je z interbeauty. Je tam 10 tieňov a lesklých. Čo som naozaj potrebovala a ktoré sa mi fakt moc páčia. Vtedy som si pomyslela že aj keď by nebola dobrá nevadí veď za 0,80centov som to riskla.


2.Balzámy na pery. 
Tie využívam asi najviac. Pretože keď nastane jeseň a zima som hotová z mojich pier. Mám ich vždy popraskané a hrozne to bolí a štípe. Balzámy mám od Balea a oriflame. Moje dve obľúbene značky na tieto produkty. Od oriflame je to vajíčko ktoré môžete využiť na všetko možné. Páči sa mi že je také všestranne.

3.Púder a lícenka. 
Púder. Značka Astor. Mala som na neho v Dm zľavu a tak som si povedala že skúsim. Vzala som si odtieň 002. Krásne mi drží na pleti aj celý deň. Či už s makeupom alebo bez neho. Je to môj favorit.
Lícenka. Vybrala som si ju na narodeniny z oriflame a myslím že som urobila dobre. Prejdem štetcom raz cez farbu a je jej tak toľko že to musím raz oklepnúť o ruku.

4.Make up,BB cream a korektor. 
Make up. Kúpila som ho na interbeauty. Je to značka Syis a odtieň ivory 1. Dokonalo sa rozotiera a krásne drží na pleti. Je to vlastne podklad pod make up ale ja ho mám ako make up.
BB cream. Je od avonu. Je to ľahký tónovací pleťový balzám. Použila som ho asi 2x zatiaľ a páči sa mi jeho výdrž ale aj odtieň ktorý sadol s odtieňom mojej pokožky.
Korektor od essence. Odtieň 01. Čo k nemu povedať? Asi len toľko že ho používam naozaj skoro stále a už mi pomaly dochádza. Stačí naozaj málo a vydrží celý deň. Krásne zakrie to čo je treba.

5.Rúže. Avon a Alverde. 
Sú to dva rôzne odtiene ale moje obľúbené farby.
Avon romantická ružová a Alverde vášnivo červený.
Vydržia tak cca hodinku až dve.

6. Špirály a ceruzka na oči. 
Špirály sú od značky miss sporty. Ich štetinky a hrebienky alebo ako to nazvať mi vyhovujú dokonalo. Keďže ja mám väčšie aj hustejšie mihalnice tak sú pre mňa ako stvorené.
Ceruzka oriflame. Je to taká ako to nazvať,mokrá proste linka ale ja to volám ceruzka. :D
Používala sa jednoducho a skvelo. Ja už len čakám kedy bude znovu v katalógu a kúpim si ju.

Dúfam že sa vám dnešný článok páčil. A aké su vaše obľúbené produkty?
Vaša Betty ahojky.

Komentáre

  1. Velmi pekny clanok :-). U mna je to to iste, velmi casto pouzivam balzamy na pery hlavne cerveny a fialovy z oriflame, potom baby lips som si zaobstarala na vyskusanie a potom jeden znacky panthenol s vonou lesneho ovocia asi :-). Dalej ma zaujal ten korektor od essence. Da sa este zohnat??? Podobnu holiacu penu som si kupila v chorvatsku. Neurobila by si nan recenziu???
    Chvalim a vela stastia :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) korektor som kupovala v rossmanovy v CZ ale podla mna sa da zohnat v dmku :)
      Uvidim ci urobim nan recenziu musi ma najprv napadnut co by som tam napisala :)
      Dakujem ti velmi pekne :)

      Odstrániť
  2. Moc hezký článek :) Kdybych měla říct své nej produkty, tak by jsme tu byli hodně dlouho :D NIcméně mi vyhovují řasenku od Rimmelu, odličování mám od Alverde nebo od Dermacolu. Korektory a makeupy kupuji u Essence nebo Dermacolu a co se týče rtů - miluju Baby Lips a rtěnky od Dermacolu. Takže u mě vede Dermacol, ale je to spíše mix.

    www.barca-beauty-blog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S tou špirálou som na tom rovnako, tiež mi vyhovuje, mám tú orandžovú :3 je skvelá !! www.smiler-mishel-beauty-diary.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak gély na holenie Balea sú nominácia na oscara, sú vynikajúce, najradšej mám ten klasický ružový, ale skúšam aj rôzne limitované edície. Riasenky MIss Sporty tieto ako ich ja volám tučné s veľkými kefkami sú úžasné, dokážu dodať riasam výrazný objem, avšak dosť ťažko sa mi po nich odličovali riasy, takže som prešla na Rimmel Scandaleyes.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D nominacia na oscara :D ten ruzovy mam aj ja veru rasa :) mne sa tiez dost tazsie odlicuju :( skusim aj ja tie od rimmel :) dakujem

      Odstrániť

Zverejnenie komentára