Niečo o interbeauty a HAUL z interbeauty

Ahojky včera som bola na interbeauty a pár vecí som si kúpila. Keďže som nemala pri sebe veľa peňazí tak vecí je naozaj málinko ale som veľmi spokojná pretože som neverila že za 10€ sa dá nakúpiť tak skvelo.  Videla som tam veľmi veľa kozmetiky a hlavne som tam spoznala veľa novej kozmetiky o ktorej som ani netušila že taká existuje. Musím povedať že tam boli naozaj skvelé veci. Zmenáreň na živo,líčenie v stánkoch zdarma,česanie v stánkoch zdarma a hlavne aj trhanie obočia,masky na pleť sa dávali atď...
Súťaž kvôli ktorej sme tam hlavne šli bola či už v účesoch ale aj v líčení. Z našej školy vyhralo jedno dievča 3miesto a musím povedať že na budúci rok tam už ideme my súťažiť.  Samozrejme sa líčilo a česalo podľa témy a téma sa volala Navždy sa zachová v pamäti stužková. Ak sa dievča maľovalo muselo byť oblečené a mať účes do témy. A rovnako aj s účesom.  Muselo byť oblečené ale aj namaľované podľa témy aj keď sa hlavne hodnotilo líčenie.
Moc sa už teším keď znovu pôjdeme na interbeauty je to tam naozaj krásne a veľa nového sa naučíte alebo uvidíte.
A teraz idem na to čo som si kúpila. 

Bola som v takom dosť lacnom obchode a keratínová maska za 2,80€ a keratínový šampón za 1,50€? Akože to vážne. Síce trošku pochybujem že to urobí taký efekt ale aj tak mi to príde málo eur za také veľké balenie ktoré má 1kg. Všetci to hneď brali a ja som bola šťastná že som si to schmatla.


V tom obchode som si ešte kúpila jeden už normálny šampón ale ten som dala mamine a ten stál 0,80. No nekúp to. A ešte som si v tom obchode kúpila malinkú ale veľmi trblietavú paletku a cena? 0,80€ Akože čo? Je veľmi skvelá a vážne sa vyplatila kúpiť.


Baby mi vraveli že predávajú make up za 1€. Pozrela som že čo? A hneď som si ho šla kúpiť. Nechápala som ako tak skvelý make up môže stáť len 1€. Spolužiačka ho pozerala na ich internetovej stránke a stál 10€. :D Takže myslím že super nákup.

A posledná vec ktorú som si kúpila je náramok ktorý som už hrozne dlho chcela. Jeho cena bola 1€. Náramok sa volá tuším crucian. Teda aspoň myslím. :D

Komentáre

  1. Ta paletka vypadá krásně!Skvělý nákup a článek.:))
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) dakujem ti moc :) a ta paletka je super :) za 80 centov som si ju musela kupit a vazne je dokonala :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. A musim povedat ze aj je skvela :-) vobec som to necakala :-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára