Denníček

Ahojky dievčatá. Dnešný článok bude trošku o mojej škole. Mám za sebou dva dni. Jeden bol taký ten uvítací keď sme sa zoznamovali s učiteľkami a druhý sme boli pozrieť na prax.
Deň 1. Prvý moment a prvá otázka v mojej hlave znela: sakra čo tu robím? Samozrejme po dvoch mesiacoch sa nikomu z nás do tej školy moc nechcelo ale bohužiaľ museli sme. Ako som tak pozerala po mojej triede,bolo trochu obtiažne vidieť iných ľudí než minulý rok. Sama ešte neviem rozvrh ani učiteľov ktorých nám dajú. Ja od ostatných prvákov mám tu výhodu že som tam už rok strávila a poznám to tam. Viem na akej hodine sa ako chovať hlavne na jazykoch tak aby si na mňa nezasadli a samozrejme sa chcem určite zmeniť v očiach niektorých učiteľov. Minulý rok som to trochu pokašlala zo známkami ale tento rok a tie ďalšie roky to chcem napraviť. Nechcem byť už tá lajdáčka ktorá to všetko zahodila za hlavu. Nie len učiteľom ale hlavne samej sebe chcem a musím dokázať že ja na to mám. A myslím že to je hlavné. Tento príspevok píšem v utorok aby som vyjadrila všetko to čo som chcela. Dnes čo nám povedali že máme prax jeden týždeň ráno a druhý poobede. Celkom sa aj teším ale nie na to poobedie ktoré ma čaká zajtra.

Deň 2. Slniečko krásne svieti a ja sa pomaly chystám na prax. Ale budú nám určite len vysvetľovať čo a ako. Moc sa už teším ale zároveň bojím. Určite si oblečiem niečo pohodlné.
Dopadlo to ešte lepšie než som očakávala. Bolo to úplne super. Naša majsterka je asi tá najlepšia na svete. Ešte aj obočie mi vytrhala a zafarbila. Už sa nemôžem dočkať na budúci týždeň. Musím uznať že som sa bála zbytočne. Veľmi ma to baví a je to tam skvelé. Dúfam že vy si tú školu aspoň trošku užívate. :)
Krásny večer a dobrú noc. 

Komentáre

  1. Ahoj. Nominovala jsem tě na Liebster Award TAG. Doufám, že jsi ho ještě nedělala:) Více info na mém blogu: http://newsbyellie.blogspot.cz/2014/09/liebster-award-tag.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :) prepac ale uz robila :) Ale velmi ti dakujem :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára