Ako umývam svoje kozmetické štetce.

Ahojky. Dnes mám pre vás článok ako umývam svoje kozmetické štetce. Už dávnejšie som chcela napísať tento článok ale tak píšem ho dnes. Mám síce málinko štetcov ale aj o tie sa treba starať no nie? Nepáči sa mi keď sú extra špinavé a ja sa s nimi líčim. 
Čo budeme potrebovať? 
Nejaký šampón
Samozrejme štetce :D 
nejaký uteráčik
a malé tampóniky a nejaké veľké servítky. 

Postup:Vezmem si štetec,pustím si teplejšiu vodu a na ruku si dám šampón. Štetec opláchnem vo  vode a začnem ho na ruke čistiť. Keď je pena na ruke moc špinavá opláchnem a opakujem teto proces až kým nepôjde čistá voda. Keď mám štetec umytý položím ho na uteráčik a poumývam si zatiaľ ostatné. Keď už mám aj tie umyté vezmem si tapónik a zabalím do neho menší štetec. Napríklad aký na očné tiene. Prečo ho tak dávam? Pretože chcem aby si zachoval svoj tvar. :) A štetce na púder dávam do servítkov.






Komentáre

  1. pozor,tym ze ich zabalujes,moze sa poskodit lepidlo a ty prides o svoje stetce.,uplne staci ak z nich vytlacis vodu a nechas ich len tak. svoj tvar si zachovaju a neposkodi sa lepidlo:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. lepidlo sa poskodi len ak sa tam dostane voda...co sledujem baby tak doporucuju to zabalit :) ale dakujem ti :)

      Odstrániť
  2. Štětce myji uplně stejně :D Zatím se mi nestalo, že by se mi poškodilo lepidlo a štětiny začaly vypadávat tak to snad i zůstane :)
    http://lovelylady6.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) lepidlo by to poskodilo keby ich susim v tom mojom pohariku ale ked su hentak a lezia tak je to ok :) keby su nastojaka tak by mi ich poskodilo :)

      Odstrániť
  3. Pekný článok :) Nominovala som ťa do TAGU na mojom blogu. http://vikistyle7.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem :) a dakujem za nominaciu :) ale ja som tento tag uz robila :)

      Odstrániť
  4. Ja štetce čistím detskými šampónmi vo vlažnej vode a následne ich nechávam voľne vysušiť na vreckovke, ťažšie sa čistia tie púdrové štetce, lebo štetinky vedia lietať na všetky strany. Niekedy dávam na štetce aj trochu kondicionéru, hlavne na tie pevnejšie napr. na štetec na make-up, lebo niekedy je po umytí tvrdý a ťažšie sa mi s ním pracuje.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) vyskusam aj ja tie detske :) dakujem za radu :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára