My day in summer

Ahojky baby. Dnes tu mám pre vás článok my day in summer. Bude tu písane od rána až do večera. :) Tak dúfam že sa bude páčiť a prajem príjemné čítanie. 

Ráno si pekne vstanem kedy sa mi zachce. Vezmem si mobil a pozriem či nemám nejaké správy na fb. Potom sa ešte tak 10minut rozvaľujem a vychutnávam si ranné slniečko.Nikdy neviem zaspať bez tohoto plyšáčika ktorého som dostala od priateľa. 

Keď sa prebudím idem do kuchyne a urobím si niečo papať.K tomu si uvarím čajík aj keď je teplo ale mne to nejde ráno bez čaju alebo mlieko a ešte predtým vypijem vodu s citrónom alebo  carnitin.Vajíčka sú na raňajky podľa mňa super a do obeda nie som hladná. K tomu mlieko a chlebík. Na omelete som mala syr a rajčiny.


Po raňajkách si idem sadnúť k notebooku a popozerám si čo je nové,blogy pozerám,počúvam a presedím pri ntb asi aj 2hodinky. Dnes som natrafila na Adel  a prečítala som si jej blog.

Od notebooku sa presúvam do kúpeľne. Umyjem si zuby,učešem vlasy a dám si ich do copu. Zvyčajne sa namaľujem ale podľa toho ako sa mi chce. Dnes sa teda moc nechcelo ale určite sem dám fotku môjho makeupu. Môj makeup je asi taký že korektor,púder,ceruzka vo fixe,špirála a lícenka.


Väčšinou už býva obed a ja si dám papať. A znova pri notebook lebo neviem ani čo robiť.  Napíšem článok na blog alebo popozerám instagram poprípade pozerám facebook.  Čakám kým priateľ príde z práce a potom ideme niekam. Na papať mám šalát s tuniakom.

Sme spolu až do večera a len tak leňošíme alebo pozeráme filmy keďže sa teraz nedá kúpať.  Ja sa idem potom odmaľovať a vyčistiť si pleť. Používam na odličovanie vodu od Burjoins a tampóny na odličovanie od Marionnaud. Na čistenie pleti používam aknelot ktorý som kúpila v 101drogerie a ako masku na tvár balea.


Večer o cca 10 ideme do posilky a hurá spať. Aj keď sa nám podarí zaspať počas dňa :). A takto maká moja láska.

Komentáre

  1. super nápad na článok, originálne :) mohla by si robiť viac takýchto článkov :3
    p.s.: ak sa môžem spýtať, ty bývaš sama iba s priateľom?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem ti moc :) budem ;)
      nie nebyvam :) ale stale u seba spavame atd :)

      Odstrániť
  2. pěkný článek :) víc takových článků s fotkami a tak ... :) lost-strength.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásný článek, ale v 10 do posilky? To bych tam asi usla!:DD

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dakujem :) jo vtedy je volna :) ked si da frajer pumpu a ja carnitin tak je to v pohodicke :) sme tam tak do 11 az pol 12 :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára