SUMMER TIPS

Ahojky dievčatá. 
Dnes tu mám pre vás summer tips. Dám vám sem pár typov na leto a dúfam že sa budú páčiť a možno aj nejaký využijete alebo plánujete. 

1.Stanovačka
Podľa mňa sú stanovačky úplne super nápad. Ja s priateľom neplánujeme ani nič iné než stanovačky. Nemôžem sa už dočkať a veľmi sa teším. Veď uznajte samé aj keď je dobré zobudiť sa vo svojej posteli ale predsa keď ráno vstanete a idete zo stanu rovno do vody ktorá vás príjemne prebudí. Alebo bude nejaký kamarát spať v druhom stane a keď bude ráno bežať za kačicami tak sa šmykne a padne rovno do blata :D . Smiala som sa až na zemi keď sa mi toto raz prihodilo. :D

2. Bicyklovanie
Ráno pekne budíček o 7:00 ak nie o 6:00 ako ja plánujem a šup sa na bicykel a tých cca 15km tam a aj 15km späť ako som chodievala kedysi. Nebuďte lenivé a skúste aspoň aj vy aspoň 3-4x do týždňa. Budete mať zo seba lepši pocit a máte ako keby odmakané  na celý deň. Ak vám nevadí hodím vám sem fotku z mojich pretekov v Liptovskom Mikuláši. 

3.Kúpanie. 
Napr...aquapark, u nás je Váh alebo jazerá. 
Najradšej chodím na Váh. Tečúca voda takže aká je voda hore tak aj taká dole. 
Ale ani aquaparky nie sú zlé ale podľa mňa lepšie kúpanie zadarmo a aj keď bez nejakých tobogánov alebo špeci bazénov ale priznajme si že je super si prísť niekam vyvalíme sa tam na celý deň a nemusíme platiť veľa peňazí. 

4.Cvičenie.
Ak ste začali cvičiť tak by ste nemali zabúdať že musíme stále dodržiavať tréningy alebo aj jedálniček. A po lete rovnako. Určite ak ste začali tak neprestávajte. Len si musíte spomenúť na dôvod prečo ste začali aby vás to posunulo. :) 

5.Navštíviť krajinu do ktorej ste chceli ísť. 
Možno ste si aj našetrili peniažky alebo vás rodičia berú na dovolenky alebo do druhých krajín. Ja by som chcela znova navštíviť CZ. Bolo tam úžasne. Ale môj sen je Paríž. A aký je váš sen? Napíšte mi. 

6. Nákupy s kamarátkami
Našporené peniaze sa dajú využiť aj inak než dovolenka. Nákupy.Ja sa chystám na také menšie. Pár vecičiek ktoré si kúpim na leto a bude mi to pripomínať nejakú situáciu alebo hocičo iné. Ale nehovorte mi že nákupy sú zlý nápad. 
Ja osobne si myslím že by sme si to mali užiť predovšetkým. 

7.Wakeboard
Letný šport. Skúsila som ho minulý rok a je to neskutočné. A je to aj dosť náročné. Veľmi ma to bavilo a dúfam že aj tento rok sa mi to podarí.
 Prvý deň na wake.
 Na ľavo najlepší tréner na svete ktorý vám kúpi za odmenu veľkú nutelu :3
Môj miláčik. 


To bude k dnešnému článku asi aj všetko. Nič viac ma nenapadá a toto ja robievam cez leto. Dúfam že sa článok páčil. Ahojky. :)

Komentáre

  1. Ja idem v lete do Paríža :3 :)
    https://www.facebook.com/gagussdiary?ref_type=bookmark

    http://gagussdiary.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já v létě ráda ležím na zahradě u bazénu s dobrou knížkou, chodím ven s kamarády a nakupovat s kaamrádkama.
    Tyto prázdniny bych ale chtěla zkusit něco nového, nevím co, ale něco ano :)) Ale zatím mám naplánovanou jen dovolenou do Řecka s rodinou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak si uzi pekne leto :)
      Skoda ze ja nemam zahradu :( tiez by som sa vyvalila a odychovala :) A aku knizku citas ? :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára