My favorite singer Michael Joseph Jackson

Ahojte dievčatá. Dnešný článok som sa rozhodla spraviť o Michaelovy Jacksonovy. Asi môžem začať od začiatku. Narodil sa 29 augusta v Indiana USA. a zomrel 25 júna 2009 v Los Angeles v Kalifornii USA. Bol americký popový,soulový a rockový spevák,skladateľ a tanečník černošského pôvodu, ktorý popri The beatles a Elvisovi Presleym najvýraznejšie ovplyvnil popovú hudbu, a zmenil spôsob jej vnímania, predovšetkým tanečným stvárnením, ktorú reprezentovali aj umelecké videoklipy. 
Jeho komerčný úspech je dodnes neprekonaný, v predajnosti albumov prekonal aj samotných The Beatles a Elvisa Presleyho, nehovoriac o jeho oceneniach, ktorými sa stal najoceňovanejším.
 
 Osobný život.
Jeho prvou manželkou sa stala Lisa Marie Presley, dcéra Elvisa Presleyho. Vzali sa v máji 1994, odlúčili v decembri 1995, rozviedli v januári 1996.
Druhýkrát sa oženil so zdravotnou sestrou Debbie Rowe, s ktorou má dve deti, Paris Michael Katherine Jackson a Prince Michael Joseph Jackson I. Onedlho po narodení detí žili manželia oddelene a rozviedli sa po necelých troch rokoch (1996–1999). Jacksonove tretie dieťa Prince Michael Jackson II (známy aj ako Blanket) sa narodil v roku 2002. Identita matky nebola Jacksonom nikdy zverejnená, no poznamenal, že je výsledkom umelého oplodnenia náhradnej matky jeho spermiami.V novembri toho istého roku priniesol svojho novorodenca ukázať svojim fanúšikom na balkón svojej hotelovej izby v Berlíne. Detské telíčko so zakrytou tváričkou držal za pravé rameno a nakrátko ním zamával v priestore za zábradlím, čím si vyslúžil pohoršenie médií a verejnosti. Neskôr sa Michael ospravedlňoval za tento incident a označil ho za „príšernú chybu“ 
Zomrel ako 50 ročný.
Michael Jackson zomrel ako 50-ročný na zlyhanie srdca vo štvrtok 25. júna 2009 o 12:30 miestneho času (21:30 SEČ) v prenajatom sídle Holmby Hills v Los Angeles (Kalifornia). Po pokusoch o oživovanie bola jeho smrť oficiálne oznámená hovorcom lekárskeho ústavu UCLA Medical Center Fredom Corralom o dve hodiny neskôr - o 14:26 (23:26 SEČ)
Ani vám rovnako ako mne sa nechce veriť tomu že zomrel takto ? Podľa mňa je za všetkým niekto iný ako aj za potopením Titanicu alebo spadnutie Dvojičiek. 
Niekto hovorí tak druhý tak a čomu máme veriť? médiam? to už vôbec nie. Hovorilo sa že znásilnoval deti ale to podľa mňa nieje absolútne pravda. Niektorý ľudia ho chceli zabiť kôli tomu že vedel toho až moc a to sa im nepáčilo. Nikto nevie aká je pravda a nikto ju ani nebude nikdy vedieť. O Michaelovy sa hovorilo toho veľa. Niekedy dobrého niekedy zlého. Všetci ho odsudzovali a hovorili aký je to úchyl a keď zomrel všetci ho zázračne začali počúvať,obdivovať a ľutovať. Nemám na takýchto ľudí ani moc slov. Je mi len ľúto že keď žil musel čeliť takým obvineniam. Musel ísť na súd a nie len na jeden. Jednej veci nechápem ale :D ako môže mať biele deti keď on bol černoch? 
Vysvetlí mi to niekto prosím? :) Neviem už ani čo sem napísať pretože by som sa len rozčuľovala. Ale ešte jednu zaujímavosť predsa. Nejaký pán ktorého meno nepoznám povedal že Michaelova dcéra Paris je jeho. Ukázal dokonca fotku svojej pravej dcéry a podobali sa s Paris. Nikto naozaj nevie pravdu. A možno ju nikto ani nebude vedieť. 



Komentáre