Moja Večerná Rutina

Ahojte dievčatá. Na facebooku som sa vás pýtala aký článok by ste chceli. Moja kamarátka Kate mi povedala aby som spravila večernú rutinu tak som sa vás spýtala či chcete aj vy tento článok a súhlasili ste. Tak myslím že by som mohla aj začať,ibaže neviem či sa môj včerajší príspevok nebude podobať ale dúfam že nie.Ako prvú vec ktorú spravím keď prídem domov je to že sa odmaľujem. Používam čistiace obrúsky od balea- pink orchid,25kusov a sú na normálnu pleť.Opláchnem si tvár a natriem krémom od nivea.



Potom si dám niečo papať. Najradšej mám zemiaky ktoré si spravím v trúbe. Je to veľmi jednoduché. Nakrájam si zemiaky na kolieska dám do misky kde si ich polejem trochu s olejom a už len pridám soľ a vegetu. Všetko podľa oka a v trúbe pečiem na 200° a 20minút. Po 10minútach ich otočím a nechám dorobiť. Je to naozaj veľmi jednoduché a dobré. 
 

Keď spapám samozrejme že umyjem riad. Potom si dám vaňu a prečítam knižku alebo si vezmem nejaký zošit poprípade si dám stoličku na ňu notebook a pozerám film. Môj čas vo vani je veľmi dlhý pretože tam super zrelaxujem a všetko svalstvo sa mi uvoľní a ja sa cítim ako znovuzrodená :D.

Po tom ako vyleziem z vane si upracem svoju izbu pri počúvaní hudby. Nachystám si moje vitamíny a idem sa učiť. Samozrejme že ako každý normálny človek ktorý sa musí učiť uzná že aj ta biela stena je zaujímavejšia :) 
Moc rada papám banány a pomaranče ale v čokoláde by to bolo možno lepšie. :D

Škola ako moc ta ja nenávidím. 1ročník a už nemôžem zniesť slovenčinu :D. 
 Po učení si idem pozrieť facebook,instagram,ask,email,blog...
Na instagram pridám nejakú fotku napríklad toho čo práve robím atď...
Hodím vám sem aspoň 1fotku z môjho instagramu. Dúfam že sa bude páčiť. Fotka je zo soboty keď mal priateľ 21rokov a jeho mamina nám urobila tortu pretože ja mám tento víkend narodeniny.

Navečer príde za mnou môj drahý. A ideme na ryby. Naposledy sme mali návštevu malinkého slimáčika. Stále som sa sním hrala :D a priateľ sa na mne smial :D.


Keď už konečne prídem domov dám si čo nájdem v chladničke a idem si prečítať knižku alebo pozrieť film. Momentálne som čítala knižku chcem byť milovaná.


Už je skoro noc a ja stále nespím.Tak sa hrám na telefóne alebo s priateľom voláme na skype. Blíži sa 23:00 a ja konečne idem spať. Dopijem čaj,umyjem si zuby vyčistím ešte raz pleť,zhasnem sviečku  a spokojne idem spať.


Dúfam že sa článok páčil. Pekný deň vám prajem a nech každý deň je pre vás nová šanca niečo nové skúsiť alebo napraviť.  Ahojte dievčatá. 





Komentáre

Zverejnenie komentára