Moja Ranná Rutina Víkend

Ahojte dievčatá. Tak ako včera aj dnes som si pre vás pripravila rannú rutinu ale víkendovú.
Prvé čo urobím keď vstanem idem do kúpeľne si  umyť zuby a vyčistiť tvár. Samozrejme znova použijem čistiace obrúsky od značky balea. 


Potom si idem dať niečo pod zub najradšej na raňajky mám toasty. Potom sadnem  pri telku pozrieť rozprávočky :D miminko malinké.


Keď dopozerám rozprávky zavoláme si s priateľom a dohodneme sa čo podnikneme. Ako vždy ideme na ryby. :) Ale až poobede. Po raňajkách sa idem namaľovať trochu a upraviť pretože nevyzerám moc k svetu :D. 


Po maľovaní si pozriem facebook,blog,mail a instagram. Občas ak mám čas tak aj videá na youtube. Ak je naozaj ešte veľa času pridám príspevok na blog. :) ako minule ráno o trištvrte na5. :D Potom sa idem prezliecť.Fotku v domácom oblečení tu ani nemám tak vám prihodím nejakú slušnejšiu :D

Potom už mi volá priateľ a ideme na ryby pridám vám sem pár fotiek z rýb. 



Dúfam že sa článok páčil. Je moc jednoduchý pretože moja ranna rutina nieje až taká ako možno u väčšiny dievčat. Plánujem článok o mojich lakoch. Ak chcete tieto články napíšte dole do komentáru. Pekný zvyšok dňa ahojte.






Komentáre

  1. Chtělo by to lepší kvalitu fotek! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo ja viem len robila som to v škole :( tak nieje moc dobrá kvalitka ale nabudúce už bude :) a dnes ešte chcem odfotit a dat druhe :)

      Odstrániť
  2. zlato super článok :* držím moc palce s blogom :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja dakujem ti strasne moc si pokladik :* aj tebe drzim palceky :3

      Odstrániť

Zverejnenie komentára